Old man river!

Alla ni som spelat något av GTA-spelen skulle känna igen sig där jag är nu. Jag sitter på en bar som ägs av någon typ av MC klubb. När jag tittar mig runt omkring i rummet ser jag två fyra personer som har sina revolverhölster mycket synliga. De gillar cyklister och låter oss bo i deras bunkbed-house. Det är vad det låter, en friggebod med våningssängar.

Här kan man bo tänkte Uttramparen och bestämde sig för att ta en dag ledigt. Jag är i Chester precis vid bron som kommer att ta oss över Missisippifloden och in i Missouri. Tanken var att vi skulle fortsätta ett par dagar till men både min och Deans kroppar sa stopp idag. Vi har gjort lite för många miles på lite för kort tid. Men jag kan tänka mig att den här staden kommer vara trevlig. Karl-Alfred kommer härifrån och det finns ett museum som jag ska besöka i morgon. Vafaan, vem översatte Popeye till Karl-Alfred? Det är ju superknäppt.

Vi har cyklat på en och annan cool väg den senaste tiden. Här kommer ett smakprov. 

På den sista bilden ser ni en härligt översvämmad väg. Dean tyckte ett det verkade vara en superbra idé att cykla över. Det var det inte. Hela hans kärra fyldes med vatten. Så vis av andras erfarenhet vadade jag försiktigt över.

I morgon sovmorgon så därför njuter jag av den fina amerikanska ölkulturen i kväll. Jag hittade det här lilla lokala bryggeriet som verkligen tillverkar högkvalitativ öl.

Snart kommer min friterade Brownie in. Det är en annan lokal specialitet som man tydligen ska prova om man bor här.

 

Det här inlägget postades i Livsstilsdeflation. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Old man river!

 1. Nisse skriver:

  Aaah! Chester… Det finns ett ställe som serverar smorgasbord på State street, tror jag, strax före sjukhuset. Där blir ni mätta! Ta det lugnt när ni ska in i Missouri – bron över floden är ingen höjdare.

 2. Fredrik säker skriver:

  Sicken tur att du dricker lågkalori öl (bud light) till din friterade brownie.
  Trampa på emil detta är fantastiskt.

 3. Jenny skriver:

  vad underbart du verkar ha det!

  Hur firar nni midsommar over-there imorgon då?

  Kram

 4. Ida skriver:

  Åh vilket äventyr Emil!
  Jag åker över till Staterna nästa onsdag, Washington DC är målet, synd att vi inte kommer ses men vi får tänka att vi är på samma kontinent iaf. hehe.

  Glad midsommar och ta det lugnt där borta.

  KRAM

 5. Philip skriver:

  Ah, du sov i precis samma slaf som jag gjorde! 🙂 Otroligt att man kan sova typ 11 pers i det där lilla rummet, compact living. Men som sagt, ta det lugnt på bron, vill minnas att man blockerar trafiken helt bakom sig eftersom det inte finns någon vägren. Men missouri är fint, missa inte att sova i Jaktstugan i Everton för allt i världen!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *