Level complete!

Först och främst: tack för alla sms. Ni anar inte hur fint det känns att veta att man inte är ensam efter vägen. Tack alla!

Det var sorgligt att lämna Pat och alla hennes djur i morse. Jag gillade verkligen att hänga med henne. Höra hennes mer eller mindre galna hippieteorier. Vi hade mycket gemensamt och jag hade lätt kunnat roat mig en hel sommar på hennes gård. Men, the road leads on.

En rolig sak som hände var att jag träffade en vän till Pat. Vi åkte till ett buddhistiskt meditationscenter tillsammans och där träffade vi en massa fina människor. En av dessa visade sig vara Emile Hirschs morsa. Alltså han som spelar Supertramp i Into the wild.

Efter en bastant frukost bestående av ris och 5 ägg bar det av. Ha, faan, jag var mätt på de där äggen de första 80 km.  Jag fick även med mig ett lass ägg så jag ska nog klara mig ett par dagar till.

Det var inte tänkt att det skulle bli en rekorddag idag men det bara blev så. Jag susade förbi alla tänkbara lämpliga ställen att stanna på. Till slut kom jag på mig själv med att ha cyklat långt över tio mil. Det närmaste stället där jag kunde få någonting att äta och någonstans att sova var i Christiansburg som låg ytterligare 50 km bort. Det var bara att bita i det sura äpplet och sätta av.

Nu är jag framme i alla fall men jag måste erkänna att jag sett en del överkörda gnagare efter vägen som sett piggare ut än vad jag gör just nu. Jag firade att jag nu är färdig med min första karta genom att ta in på Budget in Motell. Det får det lov att vara värt, duscha och sova i en säng. Jag har inte betalat för särskillt många nätter än på den här resan.

I morgon blir det nog en lite kortare dag. Men det blir på en ny karta och det känns väldigt spännande.

Det här inlägget postades i Livsstilsdeflation. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Level complete!

 1. Nisse skriver:

  Haha – ”Kartbyte”: en stor dag i en kontinentcyklists liv! Din resa har bara börjat och du har redan varit med om en hel del häftiga möten. Men så är det: bakom nästa krök väntar ett nytt äventyr. För oss är det bara jättekul att läsa om vad du är med om, så keep on and enjoy!

 2. Madde skriver:

  Jaa det är verkligen spännande att läsa dina inlägg!! Det känns faktiskt som man är med dig på plats!! Känns tryggt att veta att du verkar vara i ”goda händer” bland vänliga människor! : )
  Ser med spänning fram mot dina nya inlägg!
  Önskar dig allt gott genom allt!
  Kram

 3. Joråsåatt skriver:

  Åh – ditt äventyr är i full fart!
  Skriv mycket för jag vill läsa!

 4. Johan skriver:

  Väldigt kul att följa dig och läsa om upplevelsen.

  Kan du inte lägga in Latitude på telefonen så folk kan se på bloggen vart du är just nu.
  http://www.google.com/latitude

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *