Jag har beväpnat mig

Japp. Man måste vara beväpnad om man är i USA. Så jag skaffade mig ett par hagelgevär och en revolver. Nej, inte riktigt men jag har faktiskt varit inne i en vapenaffär. Jag har varit med om en del hundsituationer, ingen farlig än men ganska skrämmande. Och då är jag fortfarande i Virginia. Tydligen blir det värre i Kentucky. Så, jag har köpt en burk pepparspray. Jag hoppas inte att det skadar dom, bara att det är tillräckligt obekvämt för att de ska lämna mig ifred.

Jag tog en tur in till cykelverkstan idag igen. Mina bromsar hade inte kommit än vilket var lite frustrerand. Det är verkligen fint att hänga runt här i nationalparken, gå på strövtåg och bada, men jag vill ju iväg, jag vill lägga kilometer bakom mig och atlanten, jag har ju en kontinent att korsa. Min cykelmekaniker ser ungefär såhär cool ut:

Så jag gissar att min cykel kommer vara i trygga händer tidigt i morgon bitti så att jag äntligen kan komma iväg.

Hundar är bara en av många sorters djur jag har sett på resan. Hjortar, ormar, gnagare, tvättbjörnar, sköldpaddor och en rad insekter jag aldrig sett tidigare. Som den här till exempel. Kolla in storleken på den jämfört med mitt finger. Den var jäkligt stor. 

Ja, jag lovar härmed att jag inte ska äta socker igen på mycket länge efter att jag kommit hem från den här resan. Satan va trött jag är på att typ allt man äter är godis.

Det här inlägget postades i Livsstilsdeflation. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Jag har beväpnat mig

 1. Nisse Larsson skriver:

  Härliga typer i grönt! Jag hoppas (och tror, ärligt) att du inte behöver använda sprayen. Kom bara ihåg att lasta ur den innan du åker hem.
  Dagens tips: Köp två par bromsklossar – du lär behöva det.
  Härligt att läsa, det känns nästan som om man är med själv…

  • Tony Ingemarsson skriver:

   håller med Nisse… Skillnaden är att våra rumpor är lite mindre ömma… Ta hand om dig mannen! Du är det närmaste de kommer en kung i US!!

 2. Storebror Jonas Mörk skriver:

  Å kära lille Bror, du är hjälte nr 1 alla katigorier inte ens Gandhi kom ju på iden att salt vandra med cykel när han ville se en bit av havet.
  lille Bror när jag blir stor ska jag bli som du.
  hela familjen hälsar dig specielt Signe som pratar mycket om att du har en stor cyckel.

 3. Örjan skriver:

  Har du köpt moln eller stråle?
  För hundar hade jag köpt stråle, så slipper du själv hamna i pepparmolnet. Moln används mest ifall man möter stora gäng 😛

  Moln når inte lika långt, mer känslig för vind.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *