The smell of money

Det är sant! Dollar luktar faktiskt! Även om det känns lite speciellt med dollar då man redan har en relation till dem från alla filmer man har sett så måste jag påstå att jag har sett vackrare valuta.

Det här inlägget postades i Livsstilsdeflation. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till The smell of money

 1. Håkan Svenneling skriver:

  En undersökning kom fram till att nästan varenda dollar hade rester av kokain på sig.

 2. Marie skriver:

  Leksakspengar känns och ser de ut som 🙂

 3. Johan skriver:

  Det här påminner mig om en sak. Mynten som de använder cent finns valören 1cent som motsvarar 7öre sek eller vad det blir. Helt otroligt att de fortfarande kör med så små valörer. Jag minns hur man betalade med ett par sedlar på några gram och fick alltid tillbaka ett halvt ton med cents och dimes och quarters. Haha.
  Men de är skitbra att betala dricka med i drickaautomater. Prova en sort som heter Root Beer (det är bara läsk) men det är verkligen the true taste of america i mina ögon.

  • uttramparen skriver:

   Jag har varit i Japan ett par gånger. Där är de galna i mynt. Den minsta valören på en sedel är 1000 yen. Typ 100 spänn. Där köpte jag snart en myntbörs. Vilket är totalt onödigt här i sverige men där när man gick runt med flera hundra spänn i skrammel var det smidigt. Jag tar med den! Tack för tipset!

 4. Mamma mörk skriver:

  Akta dig för Root Beer hemskare smak får man leta efter

  • uttramparen skriver:

   En av fördelarna med att cykla är ju att man tycker att allt som innehåller kolhydrater smakar underbart. Jag ska lätt prova denna dryck!

 5. Nisse skriver:

  Alldeles oavsett: läskautomater finns det gott om och är det något man behöver och vill ha väldigt väldigt mycket (av) så är det vätska, helst sådan som inte smakar simbassäng. Du kommer att vilja ha småmynt.
  Åååå vad jag är avundsjuk!

  • uttramparen skriver:

   Ha, jag är lite avundsjuk på framtidsEmil. Snart ger jag mig av. Mot mitt terra incognita! Tack för all uppmuntran och alla tips Nisse!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *