Inlägg från Oslo

Jag sitter nu äntligen på Oslos flygplats. Jag är så att säga på väg. Mitt största mål är därmed uppfyllt. Jag har visat för mig själv att jag hade modet att faktiskt ge mig av. Att välja en svårare väg än den som var utstakad för mig. Faan va jag är frän! Idag har all min ödmjukhet blåst bort. Jag tror aldrig någonsin att jag haft bättre självförtroende än jag har just idag. Jag tog mig ända hit. Så, nu får jag sätta upp ett nytt mål. Golden Gatebron låter som ett riktigt bra mål. Jag har ju trots allt ett brev att leverera.

Two roads diverged in a wood, and I—

I took the one less traveled by,

And that has made all the difference.

Gårdagen var fin på många vis. Min telefon var inte tyst i tio minuter. JAg överöstes av lycka till sms. Till och med en lycka till-tårta på jobbet. Kvällen ägnade jag åt att packa och att umgås med de jag tycker mest om. Även om det bara är två månader jag ska vara borta så kändes det högtidligt på något vis. Jag ska trots allt cykla en bra bit.


Nu är den på väg till flygplanet. Själv sitter jag på ett café och dricker vad jag hoppas är resans dyraste kopp kaffe. Om några timmar beträder jag en för mig ny kontinent. I natt sover jag på ett dyrt men centralt hotellrum i Washington. På måndag börjar äventyret. Därifrån får vi sen se om jag är en Columbus på ett skepp eller en André i en luftballong.

En iaktagelse härifrån är att alla jag hittills pratat med av personalen på flygplatsen har varit svenskar. En var till och med från Karlstad. Hon hade hört talas om mitt projekt.

En särskild hälsning till världsmästarkorven, jag kommer snart tillbaka!

Nu ska jag dricka ur mitt kaffe, stänga av datorn, vänta på boarding och sen färdas i ljusets hastighet genom mitt inre. Nästa inlägg skriver jag från andra sidan Atlanten. Till dess får ni hålla till godo med lite av vad som inspirerar mig:

Det här inlägget postades i Livsstilsdeflation. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Inlägg från Oslo

  1. Daniel Eriksson skriver:

    Hoppas verkligen att du inte slutar som ingenjör Andrée… Ta hand om dig och njut av resan och hälsa San Francisco!

  2. Bonnie skriver:

    Åh, vad spännande. Coolt att personalen hört talas om dig! Stort lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>