Färdigcyklat!

Nu har jag cyklat färdigt på den svenska asfalten för en tid. Jag tänker numera promenera eller åka buss om jag ska någonstans. Jag är så rädd att någonting ska hända mig eller min cykel. Avslutningsturen blev sträckan Karlstad-Degerfors Tur och retur. Allt gick helt fantastiskt. Jag provade en ny teknik, att växla ner mer än jag är van vid. Bara genom att köra på lägre växlar ökade jag min snitthastighet från 20 till 23 km/h. Detta trots att jag nu hade Beatrice med mig. Till råga på allt är jag betydligt piggare nu än jag normalt brukade vara när jag körde på så höga växlar som möjligt.

Gårdagens kalas var riktigt trevligt. Eftersom jag skulle cykla tillbaka idag så drack jag nästan ingen öl alls. Det gjorde inte så mycket då det fanns oerhört god (och energität) mat att festa loss med. Som kompensation stod det en 2.8 i kylskåpet och väntade på mig nu när jag kom hem.

Jag vet inte riktigt om jag skrivit om det tidigare men jag har märkt att man uppskattar helt andra saker om man är flitig cyklist än man gör annars. Jag kan bli helt salig av ett glas kallt vatten. Mat slår det mesta och att få sträcka ut sig i solen efter ett hårt träningspass är bättre än i stort sett allting här i världen. Ni kan ju tänka att mötas av en kall folköl när man öppnar kylskåpet var en upplevelse.

För tillfället sitter jag och väntar på att vattnet ska komma tillbaka så att jag får duscha. Kronoparken där jag bor har varit utan vatten sen i morse. Det är ganska besvärligt med tanke på att jag har ett tunt lager saltkristaller på huden.

Medan jag väntar på vattnet så ska jag bjuda er på en Uttramparen-dress-up. Här ser ni kall och varm dräkten samt de snygga ben och armvärmarna jag lånat av Johan.

Det här inlägget postades i Livsstilsdeflation. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Färdigcyklat!

  1. Anki skriver:

    Snygga outfits :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>