Sovsäck

Idag har jag träffat en av mina sponsorer. Carina på PG:s redovisning mötte upp på stan för att överlämna min nya sovsäck. Sovsäcken är verkligen pytteliten och väger som ett halvt mjölkpaket men lär enligt utsago hålla värmen om temperaturen inte sjunker långt under 10 grader. Så med ett underställ som pyjamas lär jag stå pall. Det känns bra att ha en liten sovsäck. Om inte annat så för att jag då måste söka upp ett motell om vädret blir för eländigt.

Snart ska jag ta mig en provnatt utomhus för att  se hur allt fungerar. Jag har hittills bara slagit upp tältet inomhus, låtit andra sovit på mitt liggunderlag och rullat ut sovsäcken för att se hur den ser ut. Sätt samman alla lösa delar och du har fått dig ett äventyr.

Det här inlägget postades i Livsstilsdeflation. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sovsäck

  1. mamma mörk skriver:

    hur ska du få plats i den lilla?
    Fjuttigast på länge, hoppas att du sickar ett bildbevis på all du verkligen får plats.
    mamma mörk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>