Metamorfos

Metamorfosen är nu fulländad! Jag har blivit Samus Aran. Det går inte längre att skilja människa från maskin. Jag och cykeln är ett med varandra.

Jag har poppat mitt SPD körsbär. Helt klart en häftig upplevelse. Skorna satt precis som de skulle och efter lite pill med inställningen av vinkeln var jag iväg. Snabbare och starkare än någonsin. Att kunna hjälpa till något på vägen upp gjorde en enorm skillnad. Framför allt gjorde det stor skillnad i uppförsbackarna. Man måste ha lite mer framförhållning i åkningen eftersom man måste koppla loss fötterna innan man stannar men jag tror att man vänjer sig. Vem vet, det kanske är som att cykla.

Det här inlägget postades i Livsstilsdeflation. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>