Kort om Sunne

Jag tog mig fram. Jag var förhållandevis fräsch resten av dagen och har sedan turen ägnat mig åt att sätta i mig så mycket mat som möjligt. Dagtid har detta varit ganska lätt då det har varit gott om fika och frukt. Men kvällstid har varit en jäkla katastrof. Hummus och bröd igår, till middag, och dagens alternativ var inte mycket bättre. De verkar köra på någon slags koncept med dubbelt så mycket alkohol som mat vilket är lite omvänt från hur jag vill att det ska vara. Eftersom jag har dålig karaktär är jag nu hungrig och oroväckande berusad och ska därmed hålla tyst. Vill bara lägga upp två bilder från resan norr ut. Den första var jag glad att se efter 60 km. Den andra föreställer min tvätterianläggning på hotellrummet. Kanske inte helt ok om man frågar personalen men vad skulle man annars gjort tänker jag. Nu ska jag sova snabbt och effektivt och vakna i morgon pigg och glad men framför allt sugen på att cykla de 71 kilometrarna hem.

Det här inlägget postades i Livsstilsdeflation. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>