Att försöka späka sig

Först och främst, tack alla fantastiska människor som tar sig tid att läsa och kommentera. För er som inte redan gjort det rekommenderar jag en koll på kommentarerna till mitt förra inlägg. Ni är alla helt fantastiska och jag är er alla stort tack skyldigt. Det är sant att jag till och från är rädd. Men oftast känner jag mig lycklig och förälskad i hela idén. Mitt hittills klokaste beslut tror jag. Mina rädslor är övergående men jag kände ändå att jag var tvungen att beskriva dom ändå. Det känns viktigt att dela med mig av de känslor jag har inför äventyret. Även om det ibland känns ganska naket.

Till vår frälsare Jesus Kristus minne har jag idag gjort vad jag kunnat för att späka mig. Men det gick inget vidare. Jag är ju i Malmö för tillfället i ärendet att fira påsk. Givetvis är löparskorna med. Jag fick sällskap av Åslög och Palsternackan. Tanken var givetvis att det skulle bli en plågsam tur men det gick sådär. Jag tror att det blev årets hittills skönaste runda. Strålade sol, perfekt temperatur och fin takt. Vi sprang genom Malmös kyrkogårdar, i alla fall kändes det så. jag tror att vi sprang igenom fyra stycken. Mot slutet hade jag massa energi kvar och satte fart i en underbar spurt där jag enbart koncentrerade mig på andningen. Det gick fort och jag var obeskrivligt lycklig. Kanske kände jag mig lite stark.

Späkningen kom helt av sig när Palsternackan bjöd på mat som såg ut såhär: Om man vill se vackra bilder på vacker mat kan man kolla in Palsternackans blogg: Den som äter palsternackor. Man blir hungrig och inser snart att det enda man behöver för att bli lycklig är god mat och fina människor (kanske en cykel också).

Glad påsk på er nu alla!

Det här inlägget postades i Livsstilsdeflation. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>