Paket och telefon

Jag har fått paket, igen! På min ofödelsedag å allt! Mera garn! Den här gången från min vän Olof. Så det är ett berest garn, hela vägen från skåneland. Olof är kreativ. Han grejar med en massa coola konst och kommunikationsprojekt. Till en video hade han alltså använt sig av garn garn som han nu donerar till Uttramparen. En del av garnet som ni ser var invävt i en kofta i ett stiligt vägmönster. Jag ska tänka ut någonting fint att virka till Olof som tack. Det börjar bli lite sent på vintern för att man riktigt ska få användning av en mössa eller ett par vantar så det kanske blir en lillebror till Tord som jag presenterade i ett tidigare inlägg.

Om man är nyfiken på vad Olof sysslar med kan man kolla in hans snygga arty hemsida olof.me . Särskilt borde ni kolla in coolaste musikvideon. Eller om man vill se vilken snygg mat Olof ibland har turen att få avnjuta kan man kolla in Den som äter palsternackor.

Som ni ser har jag äntligen fått upp mina supporters i startsidan. Jag har en massa supporters runt omkring mig men de som syns här till höger är de föreningar och företag som gillar mig.

Jag fick ett coolt telefonsamtal i går. En man som bor på Rud här i Karlstad som hade hört talas om mig och mitt projekt. Han ska också cykla tvärs över USA men långt norr om min rutt, längs med den kanadensiska gränsen. Det roligaste av allt var att han startar sin tur två dagar efter att jag startar min. Världen är bra liten när man sitter i en kontorsstol hela dagarna men kommer förmodligen att kännas betydligt större när man sitter på en cykelsadel i stället.

Vi ska givetvis träffas och jag kommer att skriva mer om det mötet snart.

Nu träna och sen soppa hos S.

Det här inlägget postades i Livsstilsdeflation. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Paket och telefon

  1. Olof skriver:

    Haha! Jag sa till tanten på posten att frimärkena verkade sitta lite dåligt och undrade om hon hade tejp men hon sa att man absolut inte fick tejpa över frimärken samtidigt som hon misstrodde min dittryckningskompetens och misshandlade paketet med sina lösnageltummar. Nu ser jag minsann att ett frimärke inte överlevde Malmö-Karlstad-rutten, ett är övertejpat och flera har bytt plats eller hamnat på trekvart.

    Tord är jättefin. Annars är jag i behov av ett par raggsockor i storlek 46. Kram!

  2. Sibe skriver:

    Nu har´ru vitt garn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>