Living the dream i Trollhättan

Jag är på turne. Lever rockstjärneliv i trollhättan. Hotellet ligger mitt i centrum. Jag har redan skrivit en massa autografer. Även om vår föreläsning  inte börjar fören i morgon så har trollhättingarna redan börjat köa för att få bra platser. Några har med sig sovsäckar, andra står och fryser med mössor och vantar på. Någon eldar i en tunna för att hålla värmen. Så är det. När vi är i stan är det alltid utsålt. Själv vet jag inte riktigt vad jag ska göra av det här rockstjärnelivet. Jag har redan slängt ut tvn från fönstret, fått dåligt samvete och hämtat upp den igen. Kanske är det inte rockstjärna jag ska vara.

Om sanningen ska fram så har jag det riktigt trist på hotell i Trollhättan. Men jag måste hitta på någonting värdefullt att fylla tiden med på hotell i mellanstora svenska städer för jag kommer att se en hel del av dessa i framtiden. Jag måste också börja lägga om min träning så att jag kan träna även när jag ligger borta. Någon som har något bra tips om hur man tränar eller möjligen bara dödar tid på ett hotell får ni gärna tipsa mig.

Jag ber om ursäkt för att jag låtit det negativa inlägget här nedan ligga överst så länge. Jag mår betydligt bättre idag och jag ska ge mig ut på en löparrunda i morgon eftermiddag för att se så att kroppen har kommit i ordning vilket jag tror att den har.

Jag har fixat en cykeldator nu i alla fall. Lennart på mitt jobb nappade på bytet så jag fick en Knog N.E.R.D av honom och han fick en gitarr av mig. Jag tror att vi båda var mycket nöjda med det bytet.

Det känns bra att min gitarr kom i så goda händer. Jag är övertygad om att Lennart kommer dra loss några riktigt sköna dansbandsbitar på den. Det kommer göra den gott. Framför allt kommer den bli förvånad över att det finns fler än fyra akord.

Nu sängen och sen en ordentligt proteinrik frukost innan föreläsningen.

Det här inlägget postades i Livsstilsdeflation. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Living the dream i Trollhättan

 1. Anna skriver:

  alla hotell har väl gym nu för tiden?????
  jag är ledig på onsdag nästa vecka. kraaaam

 2. Marie skriver:

  Vi har en kille som kommer och jobbar hos oss med jämna mellanrum, en störtskön norrlänning som gillar skidåkning och att röra på sig. Ensam kommer han också, så han får bo själv på ett hotell i några dagar. Han brukar fråga om fina löpvägar och han har sprungit längs med älven några gånger, utforskat Karlstad med sina skor. Kanske finns det sådana guldkorn att utforska i orterna du kommer till? Trollhättan har kanske någon fin älv/sjö/skog/fält som du kan utforska för första gången.

 3. Johnna skriver:

  Trollhättan är superdupermegaunderbartvackert!!! Ta en promenad eller en joggingtur. Upptäck vattenfallen. Kolla om det finns ngn guidad tur du kan gå och få se olidan även från insidan. Vi var där på klassresa i höstas och jag älskade det! Så fint att jag knappt kan drömma om ngt vackrare.

  Det var höst och färgerna skiftade från grönt till rödgult i träden. Göta älv med dess vattenfall :)

  Kanske går att boka en cykel om du inte har med dig din egen? Gå på museum? Inomhusbad? Linbana? Besöka några av utsiktsplatserna?
  Jag vill i alla fall tillbaka för jag har missat mkt eftersom jag bara sett vattenfallen och gått igenom centrum.

 4. Anki skriver:

  Jag brukar försöka se till att boka hotell med gym alternativt sådana som har samarbete med ett närbeläget gym. Andra bra tips är att packa ner gummiband och löpskor eller fixa ett bra styrketräningsprogram som går att göra på hotellrummer (planka, push-ups, situps, tricepsövningar mot hotellskrivbord etc :-) …)

 5. Anki skriver:

  Kolla in den här videon – lite extrem men en hel del bra tips faktiskt :-) Greg Plitt – GregPlitt.com Hotel Room Workout Preview
  http://www.youtube.com/watch?v=7soDjCttw-E

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>