Jävla skit!

Det här inlägget blir helt fritt från gulliga vita kaniner. Uttramparen är arg! Jag Har precis varit och tränat. Hade verkligen sett fram emot att få trycka ur mig lite av den stressen jag haft över mig den senaste tiden. Men väl där var ingenting rätt. Jag har ont i fötterna av mina allt för mjuka skor. Jag har ont i ryggen av inte vet jag. Min vänstra höft känns som om den tänker hoppa ur led. Och det värsta av allt. Jag var så vansinnigt trött. Ni som cyklar vet hur det känns om man cyklar länge utan att sätta i sig några kolhydrater. Precis den känslan hade jag under hela passet. Jag har känt det förr men aldrig såhär starkt och aldrig tidigare har det hängt i hela passet. Jag är helt färdig efteråt trots att ansträngningen nyss knappt räckte för att få mig att svettas.

Det var så vansinnigt frustrerande. Jag kom på mig själv med att gråta av frustration på cykeln. Jag ville tömma mig helt men orkade knappt med att ens hålla fötterna igång hela passet.

Jag tror att jag ska låta cyklandet vara den här veckan. Jag ska ut och resa med jobbet största delen av veckan och får förlita mig på löparskorna i stället.

Nu går jag arg och frustrerad in i duschen. Det här var inte vad jag tänkte mig.

Det här inlägget postades i Livsstilsdeflation. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Jävla skit!

  1. Anki skriver:

    Det är bara att ta nya tag! Det kan inte alltid gå upp… För min del blir jag ofta sjuk precis när jag har kommit igång bra med träningen – eller så blir någon annan i familjen sjuk. Det som funkar för mig är att träna nåt helt annat – kanske lite styrka på hemmaplan som planka (bra core för cyklister), armhävningar etc. Jag kan ju inte ge mig ut och springa vilket jag saknar… Däremot upptäckte jag att det hade hänt en del på smidighetsfronten trots att jag inte tränat ordentligt pga resande och sjukdom – alltid nåt :-)

  2. Philip skriver:

    Dom pratade om dig på P3 idag! När dom sa ”nollkonsumenten” förstod jag direkt att det var uttramparen som var på tal. Blir till att lyssna nästa vecka!

  3. AC Karlsson skriver:

    Ibland är träning tyvärr en kamp. Vila, ät bra, sov, och kör någon annan träning som omväxling. Du kommer säkert att få nog av att cykla ändå om några månader.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>