Uttramparen blir finfotograferad

Idag kom Jan Nordström till mig på mitt jobb. Han var där för att fotografera mig för reportaget till tidningen Kyrknytt.

Mina fördomar om tidningen kyrknytt var att det var ett gäng glada (men mycket skickliga) amatörer som snickrade ihop tidningen. Men, idag skäms jag lite över den inställningen. Både journalisten som jag träffade för en tid sedan och Jan idag var verkligen professionella. Jan tog säkert två hundra bilder på mig idag ur alla möjliga vinklar och han var bra på att berätta hur jag skulle bete mig. Det tog över en timme att få fram de bilder som han ville ha. Bland annat när jag cyklade på gammal tantcykel, eller när jag tittar mellan ekrarna på ett cykelhjul.

Vi kom att snacka en del om USA och om min resa. Det visade sig att Jan arbetar på ett fotoprojekt om Amerikas urbefolkning. Kolla in hans galleri på hans hemsida: http://www.jannordstrom.com.

Jag gillade Jan, han var en odmjuk, trevlig och mycket glad man som skapade en avslappnad atmosfär runt omkring sig. Jag sparar hans visitkort och tänker på alla fantastiska människor jag kommit i kontakt med under mitt projekt.

Nu ska jag springa ner till gymet för ett pass på cykeln. Men innan jag går måste jag visa en snygg skylt jag hittade på hammarös gymnasieskola där jag föreläste tidigt i morse. Jag önskar att jag hade den här på min vägg. Det är skönt att ha ett jobb där man träffar elever som uttrycker sig såhär:

Det här inlägget postades i Livsstilsdeflation. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>