Uttramparen är bäst, å snygg!

Att springa var en jäkla bra idé.

Jag har aldrig varit i så bra form som jag är nu. Jag har aldrig varit snabbare, aldrig varit starkare och aldrig varit mer uthållig. Mina ben har fått konturer som jag inte sett tidigare. Min träning ger resultat och det har börjat visa sig.

Jag gissar att det är någonstans mellan -15 och -20 grader utomhus så att klä sig rätt blev lite av ett projekt. Men jag har sprungit tidigare i kyla så jag använde mig av alla trick jag kunde. Bl.a en strumpa i kalsongerna som vindstop. Ut kom jag och efter några första ovana steg föll jag in i en bra rytm med långa snabba steg. De backar som tidigare varit utmaningar löpte jag uppför, vände sedan och tog dom en gång till.

Om man har en kropp som funkar så bra kan man kosta på sig att bjuda på en bild där man ser ut som på den ovan. Lägg särskilt märke till det sexiga snoret.

Det här inlägget postades i Livsstilsdeflation. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>