Garntransplantation och garndonation

Håller jag mig till ämnet när jag skriver om min virkning? Vilket är mitt ämne egentligen? Det här inlägget kommer att handla om virkning. Virkning är min tålamodsträning. Virkning är vad jag gör av den tiden som jag tidigare la på mitt x-box.

Det blev lite kvar av det fantastiska garnet som jag fick för att göra Maddes mössa. Garnet som var kvar räckte till en och en halv toffla, men sen var det slut på garn. Så jag gick och sneglade ett tag på en mössa som råkat ut för samma öde, att inte garnet räckte till. Så tänkte jag att det tusan i mig är bättre med två tofflor i olika färg än en halv mössa och en och en halv toffla. Så det fick bli garntransplantation. Jag var hemma hos Uttramparens mor och far i helgen. Min mamma gillar garn mer än jag gör och har nästan alltid en stickning på gång. Hon hade massa små nystan som blivit över från tidigare projekt som hon donerade till mig. Som tack för garnet slängde jag ihop ett par tofflor åt henne som jag tror att hon gillade. Jag gillar att det syns att de är av garnrester. Det är helt i uttramparens anda, att använda det som finns. Nu ska jag fundera över vad jag ska göra med garnet som är kvar. Någon som behöver ha någonting virkat?

Eftersom det var fullbokat på alla cykelpass idag tänkte jag ge mig ut på en löprunda nu. Det ska bli spännande att se hur det går för jag har inte sprungit sen jul.

Det här inlägget postades i Livsstilsdeflation. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Garntransplantation och garndonation

  1. Bonnie skriver:

    Är djupt imponerad av dina virkningsskills. Får nog försöka ta mig uppåt de värmländska skogarna så att du kan få lära mig virka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>