Uttramparen viker ut sig

Det är så gött att ha en egen blogg, man får skriva om precis vad man vill, idag tänker jag exempelvis skriva om mina bröstvårtor, de ni. Men först angående ett mail jag fick i går.

Ni som läste mitt förra mail om att jag blivit lite starstrucked av att jag ska på Renata Chlumskas föreläsning ni kan nog väl föreställa er hur glad jag blev i går morse när jag öppnade Uttramparens inkorg.Jag hade då fått ett mail från Renata hon skrev bland annat:

”Sedan vill jag passa på och önska dig lycka till inför ditt kommande äventyr – spännande!
Allt gott, Renata”

För mig var det stort. Jag ser verkligen fram emot tisdagens föreläsning.

Nu till mitt utvik. Jag tränar oftast i ett vanligt bomullslinne, det brukar i slutet av passet vara helt genomblött. Ett blött linne i kombination med en fläkt som blåser frisk härlig men också kall luft skapar ett jäkligt jobbigt problem som är välkänt och fruktat bland bland annat marathonlöpare. Jag får skitont i bröstvårtorna. Det låter som ett litet problem men vid ett par tillfällen har det varit så besvärligt att jag inte kunnat tänka på någonting annat i slutet av passet än mina bröstvårtor, en kroppsdel som jag i vanliga fall inte skänker många tankar. Jag provade med plåster men det var så jäkla jobbigt att få bort det efteråt. Efter dagens pass tröttnade jag och plockade fram en sax. Jag tänker mig att problemet har sin rot i bomullen, att mitt linne inte transporterar bort fukten tillräckligt bra. En funktionströja borde göra så att jag slipper mitt problem. Men eftersom jag inte handlar någonting längre fick jag lösa det själv. Så jag klippte ärmarna och halslinningen av ett gammalt underställ som jag vuxit ur sen jag började träna som jag gör idag. Resultatet blev helt ok. Men om det åtgärdat mina skavsår får vi se på söndag då jag ska på nästa pass. Jag har precis nu ätit upp ännu en veggogeggo gryta i finfint sällskap. Att ha begränsade resurser är verkligen bra för mig. Jag lagar oftare och äter nyttigare, ska nog behålla den här geisten även efter löningen på tisdag.

Det här inlägget postades i Livsstilsdeflation. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Uttramparen viker ut sig

  1. Johan Sjöström skriver:

    Jopp! Känner till besväret. Brukar få det framförallt på våren och hösten då man inte kan ha för mycket kläder på sig och det har en tendens att blåsa för mycket. Men för min del har det med md kall luft än rent skavsår. Men, jo, ont gör det. :S

  2. Ida skriver:

    Haha! Bra första utvik Emil!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>