Uttramparen vårstädar och efterlyser

Jag fortsätter att envisas med att kalla januari för vår. Det kan ha med den globala temperaturdestabiliseringen att göra. Mina biologiska klockor är ur led. Jag har i alla fall vårstädat min cykel. Tvättat rent, smörjt upp och spänt åt.Efteråt är det mer fantastiskt än vanligt att cykla. Som en ljudlös cykelninja svävar man fram. Att alla lösa delar rör sig ljudlöst gör att man känner sig lättare på något vis, det är förmodligen bara psykologiskt men det känns som om all friktion försvinner och all kraft omvandlas till fart.

Jag tycker om mitt projekt, jag tycker om att vara: Han som ska cykla. I fredags fick jag låna en bok av en kollega. ”Jag tänkte att du kanske skulle vilja läsa den här inför din resa.” Det bor så mycket gott i oss människor, men vi vet inte alltid hur vi ska uttrycka det. Människor runt mig vet att jag ska cykla och vill hjälpa mig på vägen. Jag är oerhört tacksam för all uppmuntran jag får och hoppas verkligen att jag i det här lär mig hur jag ska ge min vänlighet till andra.

Kanske kan jag virka en mössa till någon? Jag efterlyser garn. Jag har blivit riktigt beroende av det där med virkning men nu har jag slut på garn. Jag virkar inte för att jag behöver mössor, jag virkar för att det är meditativt. Om någon av er sitter och trycker på ett nystan eller två så förvandlar jag det gärna till en mössa åt er.

Ni som varit med från börjar vet att jag slängt ut min TV. Det innebär att jag inte längre spelar TV-spel. Jag saknar inte TVn men jag saknar verkligen att spela. Men, nu ska jag hem till Josef K och ägna eftermiddagen åt amerikanskt ultravåld och machoideal. Vi ska rädda världen från utomjordingarna i Gears of War. Jag gillart!

Det här inlägget postades i Livsstilsdeflation. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Uttramparen vårstädar och efterlyser

 1. Olof skriver:

  Hej Emil. Jag har lite garn liggande. Maila mig din adress så postar jag det till dig.

  Kram.

 2. Sibe skriver:

  Kan intyga att det blir bara finfina mössor! Jag har redan fått en virkad!

 3. Sofia skriver:

  Hej!
  Jag har också garn..men kan inte virka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>