Jag är upplyst

Ingenting bekommer mig, jag är upplyst. Jag har fler finnar idag dagen före besöket från Hanna än jag haft sen jag slutade nian. Det bekommer mig inte, trots att hon med största sannolikhet kommer ta bilder för webben, det bekommer mig inte för jag är upplyst. Jag är Dalai Lama, jag är Buddhan, för jag är upplyst.

Anledningen: en ny instruktör. Hon var elakare än någon av de andra instruktörerna. Hon fullständigt körde slut på mig. Redan innan halvtidsåterhämtningen var jag vid den punkt som jag trodde var mitt max. I andra blocket skrek mina muskler om att få bli lämnade ifred men så fort jag sackade efter skrek hon ÖKA! Och likt ett stockholmssyndrom älskade jag passet från första stund. Det var helt underbart och för tillfället omger jag mig av en varm känsla av inre frid. Om inbrottstjuvar bröt sig in i min lägenhet nu skulle jag bara titta på dom och le. Kanske be dom vänta tills jag fått skriva klart mitt inlägg innan jag lät dom bära iväg min dator. Jag är som sagt upplyst.

På väg hem från jobbet funderade jag lite på vad jag skulle ta med för mat till Hanna i morgon. Matlådan har ju lite blivit en symbol för mitt projekt och jag vill gärna bjuda henne på någonting gott. Först tänkte jag att jag skulle fixa till någonting riktigt festligt. Typ en rotfriktssallad med fetaost och god olivolja. Men så slog det mig med all insiktsfull kraft som är möjligt att jag givetvis måste laga linsgryta. Om ni inte läst mitt manifest så är det hög tid att ni gör det. Då förstår ni grejen. Så, enkelhet, enkelhet och åter enkelhet. Linsgryta och bröd får det bli.

Hanna kanske dissar min gryta och går till Mc donalds i stället men då har jag i alla fall försökt bjuda på min filosofi.

I natt kommer jag att sova som på ett operationsbord. Jag är upplyst!

Det här inlägget postades i Livsstilsdeflation. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jag är upplyst

  1. Stig-Olov Blixt skriver:

    Kul att läsa din blogg. Den är inte bara intressant utan den är skriven med tanke och med ett gött språk.

    Hoppas resan blir en bok.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>