Sovsäck check!

I dag träffade jag Carina som jobbar med redovisning på PG:s redovisning. Hon undrade om jag ville bli sponsrad av dom och vad de skulle få för det. Så vi bestämde oss för att byta en bra sovsäck mot en föreläsning efteråt. Så, jag kommer alltså återkomma till PG när sovsäcken ska överlämnas. Det känns väldigt kul! Kolla in dom här så länge.

Jag har varit på gratisbio, eller egentligen finns det ju inga gratisluncher eller gratisbios heller för den delen. Men kommunen bjöd på bio idag. Jag och min gode vän Anna trotsade vinterkylan för att återuppleva den fantastiska Nightmare before christmas.Den lyckades väcka lite julkänslor även i en grinch som mig. Verkligen mysig på sitt egna vis. På tal om jul och julkänslor. Om ni inte handlat era julklappar än så rekommenderar jag verkligen att ni kollar in UNICEF och deras gåvoshop. I förra veckan fick jag min chef att köpa en cykel, 140 skrivböcker och lika många pennor istället för blommor till två gästföreläsare. De blev verkligen jätteglada för gåvorna och jag kan verkligen förstå dom. Om man har passerat sin 20 års dag så har man redan allt man behöver. Jag kan tänka att när man passerat 40 blir alla nya gåvor en börda då det enda de bidrar till är att ta upp yta i hemmet. Hitler kallade det visst för Lebensraum och bristen på den gjorde att han beslutade sig för att invadera Polen, and the rest is history som man säger.  Så vem vet, en gåva från UNICEF kanske bidrar till att hindra framtida världskrig.

Det här inlägget postades i Livsstilsdeflation. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sovsäck check!

  1. Jonatan F skriver:

    Nightmare before christmas är en av historiens bästa filmer! :)

    Ps: Paralellen till Hitler var fantastiskt komisk! :d

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>