Uttramparen träffar tv och sjunger elegi över förlorade vantar

I förmiddags åkte jag ner till torget för att träffa dessa två. Det var värmlandsnytt som ville göra ett reportage om köpstopp. Det skulle hänga ihop med ett reportage om nya rekord i julhandeln. Jag hoppas att det blev bra och ser fram emot kvällen när de sänder reportaget. Jag skriver nu ett kort försvarstal här innan jag sett inslaget: Vad jag ville ha sagt vara att jag gör detta för att se om det går och för att jag efterfrågar hållbara produkter som idag inte finns på marknaden. Jag vill därmed inte skuldbelägga någon som handlar. Mitt köpstopp gör mig inte till starkare än någon annan, vi har alla olika sätt att förhålla oss till vårt samhälle år 2010. Vi får hitta våra egna strategier för att klara oss. Min strategi är att cykla och att inte handla. Så, nu ska vi se om det är ungefär det som inslaget kommer belysa.

Jag fryser om händerna. Jag hjälpte en kompis att flytta och mina handskar bestämde sig för att flytta med. Så i en av 28 banankartonger i ett lager i en ort varifrån man kan åka pendeltåg till Stockholm ligger de nu och väntar ut vintern. Jag hade tänkt att använda dom på annat sätt. Så, det tar emot att fråga er men är det någon som har ett par någotsånär vindtäta vantar som de inte använder? Jag lånar dom gärna över vintern. Som tack för hjälpen upplåter jag ett inlägg i min blogg att använda hur man än önskar. Nazistisk propaganda och barnporr får nog ses som undantaget från erbjudandet.

I kväll ska jag adventsmysa på en spinningcykel. Julefriden sänker sig.

Det här inlägget postades i Livsstilsdeflation. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Uttramparen träffar tv och sjunger elegi över förlorade vantar

  1. Johnna skriver:

    Jag har två par ullvantar (tumvantar) som jag inte använder samt lite tunnare vantar (bra att ha under). Dessutom en ensam skinnvante som är tumvante.
    Hjälper det?

  2. Anna skriver:

    Jag har nog någon vante men jag misstänker att de är för små :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>