Mina 15 minuter, alla fall 1,5 minuter.

Här kan ni se reportaget. Jag måste också passa på att meddela att Robert som är med från Bergvik förmodligen är den trevligaste människan jag någonsin träffat. Så tro inte att det är ett konfliktreportage, oavsett titel.

Det här inlägget postades i Livsstilsdeflation. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Mina 15 minuter, alla fall 1,5 minuter.

  1. Joanna skriver:

    Tack för ditt engagemang. Vi har föreslagit andra presenter till varandra i år: bjuda på fest, gå på bio tillsammans; helt enkelt skänka varandra tid istället för julklappar. Alla var glada att slippa köphetsen!

  2. Bonnie skriver:

    Good for you old chap! Har sett inslaget och gillart! Försöker med mild hot och böner att få min familj att inte köpa julklappar till mig eftersom det blir stressigt för alla. De vill att jag ska pressa fram en önskan om nåt jag inte vill ha, vilket stressar mig, och de blir stressade av att jag inte önskar mig nåt. Jag kan säga att jag har haft noll framgång än så länge…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>