Pryl

Prylar är farliga, en stor anledning till att isbjörnarna får mindre och mindre yta att röra sig på är alla prylar vi vill ha. Men, jag fick ett tips om en pryl som jag bara måste visa er. Jättesöt och smart. För en snyggare och säkrare kvällstur på cykeln.

Lee Myung Sus Seil Bag

Det här inlägget postades i Livsstilsdeflation. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Pryl

  1. Johnna skriver:

    Gillart! Jag är nog cykelprylsgalen när det kommer till riktigt bra grejer. Som min hjälm-yakkay eller min cykel väska-mondi joy (från new look). Jag har länge tänkt på blinkers till cykeln och gärna ngn radio eller liknande. Ja det finns massvis med smarta saker jag skulle vilja ha och skulle vilja skapa. Annars så är jag emot prylar just för att jag inte gillar det konsumtionssamhälle vi har. Det finns så mkt skit och så mkt vi kunde utnyttja bättre

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>