Uttramparens manifest!

Daniels inlägg på Uttramparens facebooksida fick in mig på ett spår jag inte kunde släppa. Nämligen Futuristernas kärlek till cykeln. Det finns någonting kraftfullt, spännande och kaxigt i futurismen som jag uppskattar. Samtidigt låg de nära faschismen och många var kvinnohatande vilket inte är någonting Uttramparen vill förknippas med. Därför skrev jag ett eget manifest. Ni hittar den under ”Manifestet” i listan på sidans topp.

Det här inlägget postades i Livsstilsdeflation. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Uttramparens manifest!

  1. Örjan skriver:

    I Italien så drogs de åt det håller ja. Men du får inte glömma bort att vända blicken mot öst. I Sovjet gick nämligen futuristerna åt vänster. Jag tar för givet att du känner till Majakovskij till exempel. Här är en cykel-bild från Natalia Goncharova, http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/2b/Goncharova_cyclist.jpg

  2. uttramparen skriver:

    Jag är ingen man, jag är ett moln i byxor!
    Du har rätt, men samtidigt finns det en helt annan kraft hos de italienska. Men de ryska är klart mer sympatiska.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>