En uttrampare kurerar sig

Kan det ha varit den relativt intensiva träningen, det förbaskade regnandet, eller att sommarens vana att sova med fönstret öppet håller i sig? Hur som helst så håller jag på att bli sjuk. Jag kurerar mig så gott det går med filtar, ingefära och honung. Att vara sjuk är nog ingen lyx man kan unna sig på en cykeltur transamerica, så jag gissar att det är bättre att det kommer nu än på resan. Jag och sputnik hade planerat en tur kring en av de vackra sjöar som finns här runt Karlstad men jag fick ställa in.

Jag har varit på bibblan och lånat i stort sett alla tidsskrifter de hade inne om uteliv och cykling. Det är kul att läsa om andra som gjort äventyr medan jag väntar på att mitt ska börja. Annars är det väl mycket reklam i tidningarna. Det är lite synd att allt blir till materialsporter, det borde vara önskan att upptäcka och utmana sig själv som driver, inte vilka prylar man har.

Nu har har jag i alla fall skaffat konton på både warmshowers och couchsurfing. Så om någon behöver en soffa att sova på eller en varm dusch i Värmland är det bara att skapa ett konto och skicka en förfrågan. Det är verkligen superbra idéer båda. Kolla upp om ni inte har gjort det redan, som några kommenterat kan det vara ett steg mot världsfreden.

För er som vill se lite mer cykelaction här kan gå in på bröderna Johan och Philips blogg: På cykel genom USA. Verkligen helsköna killar som redan hjälpt mig en massa inför min resa. Missa inte deras film. Jag gillar allt med den utom snön…

Jag har kollat in Sveriges populäraste bloggar för att lära mig lite mer om det här mediet. Ett framgångskoncept jag ska pröva är dels att gå på klubb och dels att lägga upp bilder på sig själv när man ser lite sur ut tagna snett uppifrån. Jag lägger till en sån här men återkommer med klubbandet.

Min kompis Micclet hjälpte mig att fixa med att analysprogram för besöken på sidan så nu kan jag leka storebror och övervaka er alla! Tack för det!

Det här inlägget postades i Livsstilsdeflation. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till En uttrampare kurerar sig

  1. Victoria skriver:

    Hej Storebror, ser du mig?

  2. Linnea skriver:

    Det är en kisspöl på marken bakom dig. Vem är den skyldige?

  3. Bonnie skriver:

    Haha, bra att du tar till dig välbeprövade koncept som emo-vinkeln! Jag kan också tipsa om att plastikoperationer, framförallt i bröstregionen brukar dra en del uppmärksamhet till bloggen. Några av Sveriges mest framgångsrika bloggare har ju faktiskt fått mer uppmärksamhet än förtjänat på grund av detta enkla ingrepp! Du kan ju ta ut inläggen innan du drar iväg, man vill ju inte släpa på en massa onödig tyngd menar jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>