5-56 A lovestory!

 Jag ska skriva mer om allt som hänt de senaste dagarna i kväll, men till dess får ni hålla till godo med detta. Jag var förbi hos min cykelmekarguru på Ventilen på min lunchrast. Han visade vilka under man kunde utföra med en jumboflaska 5-56. Min fråga är nu, får man ta med sig smörjmedel in i USA? Finns det 5-56 där?

Det här inlägget postades i Livsstilsdeflation. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till 5-56 A lovestory!

 1. Jocke skriver:

  du där – om du tycker att livet känns
  så där – du går runt och du känner dej
  småtvär – ta och köp dej en burk med ett
  innehåll som funkar

  http://www.youtube.com/watch?v=YYtxfYwpYXQ

 2. uttramparen skriver:

  HaHa! Precis så!

 3. P-A skriver:

  Det finns en liknande produkt som heter WD 40. Jag tror den finns i USA.

 4. Gusten skriver:

  Hej, roligt projekt det här, hoppas allt går bra!
  Varningens tecken för 5-56, det är inget smörjmedel utan fuktutdrivande. Alltså kommer din kedja kärva ganska snart om du inte därefter applicerar lämplig kedjeolja. Ska du tvärsa USA är det bäst att prata med en bra cykelhandlare som har koll. Jag skulle inte lita på en som smörjer kedjor med 5-56 tyvärr.
  Lycka till!

  • uttramparen skriver:

   Hej Gusten! Nu när du säger det kom jag på att han faktiskt sa någonting om att jag skulle smorja kedjan snart efteråt. Jag ska fixa det snarast! Tack för påminnelsen och tipset!

 5. Daniel skriver:

  WD40 kan du nog hitta där borta, något som heter Kent finns också som är en liknande produkt och Quaker State har en variant som är bra, lär finnas. Men det är mer av en rostlösare/temporär smörjning, precis som han ovan skriver. Att smörja med i längden är det inte gjort för, något med teflon i kanske, eller något annat bra ska du nog ha, jag kan inget om cykelkedjor :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>